Schroeffunderingen Schelle

  Schroeffunderingen zijn u misschien nog onbekend, maar ze zijn zeker de moeite waard om te ontdekken. Met schroeffundamenten (Krinner, Palupiste, Bayo-s) kan je constructies bouwen zonder betonnen funderingen te moeten aanleggen. Er moet niet gegraven worden want je kan de schroeven door ons ervaren team in de grond laten boren. Dit is een sneller, ecologischer en duurzamer alternatief voor fundamenten en kan gebruikt worden voor bepaalde woningbouw zoals houtskeletbouw, bijgebouwen, zorgwoningen en modulaire gebouwen.

  Waarom kiezen voor schroeffunderingen in plaats van betonfunderingen? Dit zijn de voordelen van schroeffundamenten:
  1. Milieuvriendelijk: De metalen schroeven worden door speciale machines in de grond gedraaid. Ze zijn onmiddellijk belastbaar en kunnen er makkelijk terug worden uitgedraaid bij afbraak of bij het verwijderen van het bouwvolume. Geen betonnen restanten in de grond!
  2. Geen grondafvoer: Doordat de schroeven grondverdringend werken, is er geen grondverzet. Zo is er ook geen grond die je nog moet afvoeren.
  Ons elektrisch indraaitoestel kan alle schroeffundamenten plaatsen tot en met 1m60. Als je schroeffunderingen nodig hebt die dieper zijn, dan worden deze hydraulisch ingedraaid met een graafmachine.

  Wens je bij uw thuis of bedrijf in Schelle gebruik te maken van deze nieuwe funderingsstechniek of wil je graag meer weten? Contacteer ons voor meer info.

  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om te bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

  Enkele van onze realisaties

  Wij zijn actief in de regio Rupelstreek:
  Niel, Boom, Willebroek, Schelle, Hemiksem, Rumst, ...