Grondwerken

  Grondwerken AGWP

  Grondwerken is meer dan een put in de grond. A.G.W.P. verzorgt al het grond- en graafwerk. Heb je een bouwgrond gekocht, maar staat er nog een woning of andere structuur? Dan zorgen wij voor de volledige afbraak. Heb je een grond die verhoogd moet worden of terrein dat gelijk getrokken moet worden? A.G.W.P. tot uw dienst! Ook openbare werven nemen wij graag voor onze rekening.

  Ons ervaren team staat klaar om al uw grondwerken uit te voeren, van een regenwaterput tot het uitgraven en heraanleggen van een straat. Ons uitgebreid machinepark staat ons toe de meeste werken in eigen beheer te kunnen uitvoeren. Zo garanderen wij steeds flexibiliteit en kwaliteit. Wij werken ook samen met vaste, betrouwbare partners om grotere werven en projecten te verzorgen.

  Wij dragen precisie en kwaliteit hoog in het vaandel en zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom vinden we het belangrijk om nauw met u samen te werken en zo het gewenste resultaat op te leveren. Wij komen steeds vooraf al een keer ter plaatse om de werf te inspecteren en met u door te nemen wat de verwachtingen exact zijn. Bij A.G.W.P. staat de klant steeds centraal!

  Een greep uit ons aanbod

  • Het afbreken van bestaande structuren en verhardingen
  • Het opkuisen van bouwgronden en werven
  • Het uitgraven van bouwputten en funderingen
  • Het ophogen van gronden en terreinen
  • Het lasergestuurd nivelleren (gelijk maken) van gronden en terreinen
  • Het leveren en plaatsen van regenwaterputten en septische putten
  • ...

  Heeft u een klus die geklaard moet worden die hier niet tussen staat? Contacteer ons en we bekijken samen hoe we u kunnen verder helpen. We maken graag een afspraak om uw noden te bespreken. Met ons uitgebreid machinepark en ons ervaren team kunnen we heel wat aan!

  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om te bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

  Realisaties

  Wij zijn actief in de regio Rupelstreek:
  Niel, Boom, Willebroek, Schelle, Hemiksem, Rumst, ...